Gehoorbescherming op maat aanmeten

We maken altijd eerst een afspraak voor het aanmeten van je gehoorbescherming op maat. Eén van onze specialisten komt op de gewenste datum en locatie langs om de otoplastieken aan te meten.

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Werkwijze

Werkwijze

Voordat we starten met het aanmeten van je op maat gemaakte gehoorbescherming, informeren we je eerst over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens praten we over de mogelijkheid van een filter in je otoplastieken. Een derde factor voor het bepalen van de juiste gehoorbescherming op maat is je persoonlijke situatie. Heb je weleens last van oorontstekingen? Heb je ooit een ooroperatie gehad? Heb je veel oorsmeer? 

Lees meer

Hoe gaat het aanmeten van gehoorbescherming in zijn werk?

Hoe gaat het aanmeten van gehoorbescherming in zijn werk?

Voordat we echt starten met het inmeten doen we een oor inspectie. Met behulp van een otoscoop (een lens met een trechter) kijken we in het gehoorkanaal. We kijken of er geen bijzonderheden zijn en of er niet teveel oorsmeer in het oor zit. Teveel oorsmeer kan een prop veroorzaken waardoor de gehoorgang belemmerd wordt. Indien we teveel oorsmeer of andere bijzonderheden constateren, informeren we je en adviseren we wat te doen.

Lees meer