Werkwijze

Voordat we starten met het aanmeten van je op maat gemaakte gehoorbescherming, informeren we je eerst over de verschillende mogelijkheden. Eerst informeren we je over het verschil tussen harde en zachte otoplastieken. Harde otoplastieken zijn vooral geschikt voor mensen die hun oordoppen vaak in en uit het oor halen. Zachte otoplastieken worden voornamelijk gedragen door mensen die ze langdurig onafgebroken dragen. Lees hier meer informatie over harde en zachte gehoorbescherming. We nemen altijd onze voorbeelden van harde en zachte otoplastieken mee, zodat je de juiste keuze maakt.

Vervolgens praten we over de mogelijkheid van een filter in je otoplastieken. Een filter zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid gedempt wordt. Aan de hand van diverse vragen beoordelen we of een filter nodig is en zo ja welke filter het beste bij je past. Zo zijn er verschillende filters voor mensen die in de bouw of industrie werken, motorrijders en mensen die een muziekinstrument bespelen.

Een derde factor voor het bepalen van de juiste gehoorbescherming op maat is je persoonlijke situatie. Heb je weleens last van oorontstekingen? Heb je ooit een ooroperatie gehad? Heb je veel oorsmeer?

Op basis van de informatie die je ons geeft, bepalen we samen welke gehoorbescherming het beste bij je past. Volgende stap is het aanmeten van je gehoorbescherming op maat. Onze op maat gemaakte gehoorbescherming wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde 3D-printingtechnologie. Elk paar krijgt een uniek serienummer voor identificatie en kwaliteitsgarantie.

Maak een afspraakOntdek de voordelen