Over ons

Hearing Pro Group levert gehoorbescherming op maat. Wij bieden voor elk oor een passende oplossing. Niet alleen voor werk of hobby, maar ook om motor te rijden, een festival te bezoeken, veilig te zwemmen, rustig te slapen, te schieten of comfortabel te vliegen.

We zijn dé specialisten in het informeren, adviseren en aanmeten van gehoorbescherming op maat. De Hearing Pro Group verzorgt gehoorbescherming voor bedrijven en particulieren in Nederland en België. In elke regio is een eigen specialist werkzaam waardoor de contacten direct en persoonlijk zijn.  

Gehoorbescherming op maat gaat bij ons verder dan alleen de oordoppen zelf. Onze regiospecialisten komen bij jou op locatie op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Of dat nu op kantoor, de fabriekshal, bedrijfskantine of bij jou aan de keukentafel is. En dit alles voor een eerlijke prijs.

Mogen we jouw gehoorbescherming op maat verzorgen?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Hearing Pro Group

Hearing Pro Group

Arno en Kirsten zijn de aanspreekpunten voor de regio Limburg en omstreken. Hun klantenbestand reikt tot in Duitsland. Ook zijn zij een graag geziene gast bij bedrijven in Brabant en België. Arno loopt al meer dan een decennia mee in de wereld van de gehoorbescherming. Kort daarna versterkt Kirsten het team. Arno en Kirsten zijn dagelijks op pad naar klanten. Daarnaast verzorgt Kirsten de communicatie, facturatie en administratie.

Kirsten Verwijlen
Roerderweg 3, 6041 NP Roermond
+31(0) 6 46 41 69 44
kirsten@hearingprogroup.com

Arno Miesen
Lanaken België    
+31(0) 6 32 14 54 40
arno@hearingprogroup.com 

Dirk de Lange

Dirk de Lange

Bij Hearing Pro Group maakt Dirk de Lange deel uit van ons team van gehoorbeschermingsexperts. Met uitgebreide ervaring in techniek en industrie, helpt Dirk u graag de juiste gehoorbescherming te vinden, of u nu in een luide fabriek werkt, op een bouwplaats bent of uw hobby's beoefent. Ons assortiment biedt op maat gemaakte oplossingen voor effectieve, comfortabele bescherming. Uw gehoor verdient de beste zorg, en Dirk staat klaar om u te adviseren. Geniet zorgeloos van geluiden zonder risico op gehoorschade.

Dirk de Lange
Burg. H van Sleenstraat 9, 3231 XB Brielle
0031-(0)613383935
Dirk@hearingprogroup.com

Hearing Pro Group Noord- Oost - Midden

Hearing Pro Group Noord- Oost - Midden

Wij zijn op zoek naar een collega die ons team wilt versterken. Leg je makkelijk contacten en kan je deze goed onderhouden? Dan is het ondernemerschap bij Hearing Pro Group wellicht iets voor jou!

Lees meer