Werken

Wij bieden zowel harde als zachte gehoorbescherming op maat aan. Voor elke lawaaiige omgeving zoals fabriek, industrie of festival is er een passende otoplastiek. Werk je in een discotheek, of rijd je op de motor? Ook hiervoor bieden wij een oplossing.

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Zachte gehoorbescherming

Zachte gehoorbescherming

De zachte gehoorbescherming is gemaakt van zeer flexibel en comfortabel materiaal. De oordoppen zijn afgewerkt met een transparante lak voor een nog beter draagcomfort. Door het toevoegen van een detectiekogel kunnen de oordopen altijd getraceerd worden; ideaal voor medewerkers in de foodsector. Klanten kiezen vaak voor zachte gehoorbescherming als ze de oordoppen langdurig onafgebroken dragen.

Harde gehoorbescherming

Harde gehoorbescherming

De harde gehoorbescherming is vooral geschikt voor mensen die de oordoppen op een dag vaak in en uit het oor halen. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat de doppen makkelijker in het oor ‘glijden’ en ze zijn ook gemakkelijker te reinigen. Ideaal als je werkt met stoffen waardoor je vuile handen krijgt, zoals vetten of oliën. De harde gehoorbescherming is hypo-allergeen. Voor de foodindustrie is een detectiekogel mogelijk.

Verschillende kleuren

Verschillende kleuren

Harde gehoorbescherming is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor iedereen een geschikte optie is. Of je nu de voorkeur geeft aan opvallende kleuren om gemakkelijk te herkennen of meer neutrale tinten, er is een brede keuze om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.