Tinnitus

In Nederland heeft één op de tien Nederlanders last van tinnitus. In België lijdt 15% van de bevolking aan oorsuizen. Ieder jaar lopen duizenden jongeren gehoorschade op door vrijetijdslawaai. Hoe hoger het geluidsniveau en hoe langer de blootstellingsduur aan het lawaai, hoe groter het risico voor gehoorschade. De gehoorschade die hierbij opgelopen wordt, is onomkeerbaar. Tinnitus draag je voor de rest van je leven mee. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om zorg te dragen voor je oren. Bescherm je gehoor daarom goed.

Werk je in een lawaaiige omgeving, rijd je motor, of begeef je je graag in een drukbezocht café, festival of discotheek? Dan kan Hearing Pro Group jou helpen met het op maat maken van jouw gehoorbescherming. In onze gehoorbescherming zit een filter waardoor je wel optimaal kan genieten van de muziek, een conversatie kan verstaan, maar het luide, schadelijke omgevingsgeluid wordt weg gefilterd.

Voorkom gehoorschade en tinnitus en bescherm je gehoor. Wij geven graag advies en komen vrijblijvend bij jou op locatie langs. Tot horens!

Maak een afspraakOntdek de voordelen