Zwemmen

Ben jij ook zo vaak in het water te vinden? Ben je als zwemmer of watersporter gevoelig voor oorpijn, oorontstekingen of gehoorverlies? Zwemmen is gezond, leuk en goed voor je lichaam. Als je vaak zwemt, kan je last krijgen door het water in je oren, vooral wanneer je gevoelige gehoorgangen of buisjes hebt in je oren. Water in de gehoorgang kan erg ongemakkelijk zijn tijdens het zwemmen en kan leiden tot oorpijn en oorontstekingen.

Wil je ook op maat gemaakte zwemdoppen?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Zwemdoppen

Zwemdoppen

Het is raadzaam om je oren te beschermen met zwemdoppen. Met goede, op maat gemaakte oordopjes heeft vocht veel minder kans om schade aan de gehoorgang te brengen. Onze zwemdoppen houden water, chloor en ongewenste bacteriën uit je oor en beschermen tegen harde geluiden. Zorgeloos plezier in het water is mogelijk door het dragen van onze op maat gemaakte zwemdoppen. Omdat deze oordoppen wel geluid doorlaten, zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld tijdens de zwemlessen of op vakantie zodat je wel kunt horen wanneer iemand tegen je praat.

Zwemdoppen voor kinderen

Zwemdoppen voor kinderen

Ook voor de allerkleinsten maken wij oordoppen, deze zijn direct klaar na aanmeting en worden gemarkeerd met een L voor links en een R voor rechts.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.