Vliegen

Maak jij graag een vliegreis, maar kijk je vaak op tegen het vervelende gevoel van druk op de oren tijdens het opstijgen en landen met het vliegtuig?

Met de vlieg oordoppen van Hearing Pro Group wordt de druk op het trommelvlies gereguleerd en heb je dus geen pijn in je oren tijdens het vliegen. Onze vlieg oordopjes zijn gemaakt van een flexibel, duurzaam materiaal. Omdat ze zo comfortabel zitten, komt u relaxed aan op uw bestemming en keert u ontspannen weer terug.

Wil je ook op maat gemaakte vlieg oordoppen?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Vlieg oordoppen

Vlieg oordoppen

Met de vlieg oordoppen van Hearing Pro Group wordt de druk op het trommelvlies gereguleerd en heb je dus geen pijn in je oren tijdens het vliegen. De filters in de oordoppen werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen het middenoor en de buitenwereld. Bovendien wordt het luide omgevingslawaai van lawaaiige buren of hinderlijk motor- en cabinelawaai gedempt waardoor je vliegreis veel prettiger wordt. De spraakverstaanbaarheid blijft wel behouden.

Comfortabele vlieg oordoppen

Comfortabele vlieg oordoppen

Onze vlieg oordopjes zijn gemaakt van een flexibel, duurzaam materiaal. Omdat ze zo comfortabel zitten en langdurig gedragen kunnen worden, komt u relaxed aan op uw bestemming en keert u ontspannen weer terug. Uiteraard zijn deze oordoppen ook te dragen tijdens het reizen met auto, trein of bus.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.