Slapen

Wat is lawaai? Een machine op de werkvloer, of een mug in de slaapkamer? Het komt vaak voor dat lawaai door een snurkende partner of het geluid in of om het huis jou uit je slaap houdt. Werk je bijvoorbeeld met nachtdiensten in de zorg of in de industriële sector? Of misschien ben je wel bakker van beroep en ga je pas slapen wanneer de rest van je buren aan hun dag begint. Dan is het belangrijk dat jij de rust krijgt die je verdient.

Willen jij of je partner ook een betere nachtrust?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Comfortabele slaapoordoppen

Comfortabele slaapoordoppen

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Het zorgt voor meer energie, concentratie en reactiesnelheid gedurende de dag. Dankzij de perfecte pasvorm krijg je een sterk verbeterde nachtrust. De slaapdoppen zijn dus ook ideaal voor tijdens de vakanties in een hotel, vakantiepark of levendige camping. Omdat deze slaapdoppen gemaakt zijn zonder greep en niet uitsteken, zijn deze ook comfortabel voor zijslapers. Met onze op maat gemaakte gehoorbescherming worden slaap verstorende geluiden zoals gesnurk of verkeerslawaai optimaal gedempt, maar de wekker blijft hoorbaar. Je bent dus verzekerd van een vredige nachtrust, ongeacht je in een slaapzaal, hotel of thuis in je eigen bed slaapt.

Geluid

Geluid

Let wel op, geluid komt niet alleen binnen via je oren, maar ook via je gehoorbeentje en hersenpan. Bij het dragen van volledig afgesloten slaapdoppen, zijn je eigen hartslag en het ruisen van je bloed door je aderen daardoor duidelijker hoorbaar dan anders. Dit kan aan de andere kant dan weer erg rustgeven zijn en de nachtrust bevorderen. 

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.