School

Ben je zelf student of heb je schoolgaande kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren tijdens de lessen? Kies voor een set comfortabele en hygiënische gehoorbescherming op maat. Het dragen van oordoppen op maat tijdens de lessen of het studeren, vergroot het concentratievermogen en voorkomt het snel last krijgen van vermoeidheid, frustraties en weinig energie. Wil je ook op maat gemaakt school oordoppen?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Lawaai in een klaslokaal

Lawaai in een klaslokaal

Veel kinderen kunnen overprikkeld raken door het vele lawaai in de (overvolle) klas. Het geluid in een klaslokaal kan namelijk snel oplopen tot boven de 80 decibel. Daarnaast zijn er steeds meer kinderen met hyperacusis. Dit is een medische term voor overgevoeligheid voor alledaagse geluiden. Dit komt helaas bij alle leeftijden voor en de geluiden in een klaslokaal kunnen als hinderlijk, indringend en zelfs pijnlijk worden ervaren. Vandaag worden zelfs in sommige scholen universele oordopjes of oorkappen gebruikt om de kinderen in alle rust te kunnen laten werken.

Voordelen

Voordelen

Het dragen van oordoppen op maat tijdens de lessen of studeren vergroot het concentratievermogen. Ook thuis het huiswerk maken, gaat makkelijker wanneer er geen afleiding is. Onze op maat gemaakte oordoppen zijn ook geschikt voor kinderen met ADHD of autisme.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.