Muziek / festivals

Ga je graag uit of bezoek je vaak festivals? Dan is te harde muziek een grote veroorzaker van gehoorbeschadiging. Heb jij de ochtend na een feestje ook wel eens suizende oren? Dan hebben de trilhaartjes in je gehoorgang schade opgelopen. Let op: gehoorschade is onomkeerbaar! 

Wil je ook op maat gemaakte muziekdoppen?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Geniet van de muziek

Geniet van de muziek

Om ernstige gehoorschade te voorkomen, is het verstandig om onze op maat gemaakte gehoorbescherming te dragen. Dan kun je in de toekomst namelijk van nog veel meer goede muziek genieten. Zeker tijdens een festival is het dragen van gehoorbescherming geen overbodige luxe voor het behouden van je gehoor. Het omgevingsgeluid alleen al passeert voortdurend de gevarenzone van 80dB.

Muziekfilter

Muziekfilter

In onze oordopjes zit een muziekfilter. Deze zorgt ervoor dat de muziekkwaliteit goed blijft, maar wordt gedempt tot een veilig volume. Zo kan je optimaal blijven genieten van de muziek en blijven gesprekken hoorbaar.

Verschillende kleuren

Verschillende kleuren

Onze oordoppen leveren wij standaard in de kleur oranje, maar wij kunnen deze in elke kleur van de regenboog maken. Zo passen de oordopjes bij jouw favoriete dansoutfit. Wil je het liefst dat je oordoppen niet opvallen? Wij kunnen de oordopjes ook transparant maken, dan zijn ze amper zichtbaar. Blijf genieten van muziek, zonder piep en blijvende gehoorschade. Omdat onze oordoppen hypoallergeen zijn, reageren ze niet op zweet en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.