Motorrijden

Is motorrijden je passie? Dan is het genieten om heerlijk vrij rond te toeren met de wind langs je heen, af en toe flink op te trekken en snelheid te maken. Maar wanneer een motorrijder langer dan zeven minuten met een snelheid van 120 km/uur rijdt, kan hij gehoorschade oplopen. Oorpijn of een piep in je oren na een relaxte motorrit is erg zonde en helaas beide een teken van gehoorschade.

Wij kunnen voor de motorrijder (en zelfs de cabriorijder) op maat gemaakte oordoppen maken met filter, die het geluid dempt. Deze zitten comfortabel omdat ze onder de helm passen.

Wil je ook op maat gemaakte motordoppen?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Windruis

Windruis

Windruis, ook wel de „stiekeme doofmaker“ veroorzaakt een enorme herrie die bij hoge snelheden schade toebrengen aan je gehoor. Het geluidsniveau van windruis tussen de helm en de oren kan oplopen tot maar liefst 106dB bij een tijdelijke snelheid van 160 km per uur. Oorpijn of een piep in je oren na een relaxte motorrit is erg zonde en helaas beide een teken van gehoorschade. Je kan dit makkelijk voorkomen door het dragen van onze otoplastieken. Met onze oordopjes kan je heerlijk blijven genieten van het pure motorgeluid, zoals het geluid van een ronkende motor. Andere verkeersgeluiden zoals sirenes, naderende trams of spoorweggeluiden blijven hoorbaar.

Comfortabele motor oordoppen

Comfortabele motor oordoppen

Wij kunnen voor de motorrijder (en zelfs de cabriorijder) op maat gemaakte oordoppen maken met filter, die het geluid dempt. Omdat de oordoppen geen lange, uitstekende greep hebben, hebben ze een perfecte pasvorm en zitten de oordoppen erg comfortabel omdat ze onder de helm passen. Bovendien zijn onze oordoppen hypoallergeen dus gaan daarom langer mee, zonder enige vorm van huidirritatie.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.