Communiceren

Je kunt je gehoorbescherming op maat ook laten uitbreiden met mogelijkheden voor interactie. Doordat de otoplastiek het omgevingslawaai wegneemt, wordt spraak helderder. Voor het communiceren via een bluetooth-verbinding, portofoon of kabelverbinding, maken wij een oplossing op maat. Ook kun je muziek van een telefoon prima beluisteren terwijl je jouw oren blijft beschermen tegen schadelijk lawaai van buitenaf. Daarnaast is handsfree telefoneren nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Wil je ook veilig kunnen werken en toch blijven communiceren?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Draadloze oordopjes - FREE + AWARE EN352

Draadloze oordopjes - FREE + AWARE EN352

Ervaar duidelijke communicatie en vrijheid met ISOtunes FREE Aware, de meest veelzijdige en innovatieve waterdichte draadloze Bluetooth-oordopjes tot nu toe. Dankzij Aware TechnologyTM kunt u tijdelijk meer horen, wat ideaal is voor communicatie met collega's en waarschuwingen. Geniet van 13 uur batterijduur, met een extra 25 uur in de laadbox. Met Safemax-technologie wordt het volume veilig beperkt tot 79dB. Deze oordopjes zijn IP67-gecertificeerd voor stof-, zweet- en waterbestendigheid, werken naadloos met spraakassistenten en bieden 32dB geluidsdemping. Ze schakelen automatisch uit na 2 uur zonder Bluetooth®-verbinding en kunnen op maat worden gemaakt met ISOtunes maatoorstukjes.

Voor meer informatie of om uw eigen set te bestellen, neem gerust contact met ons op.

Draadloze oordoppen - ISOTUNES PRO

Draadloze oordoppen - ISOTUNES PRO

Ontdek het assortiment van draadloze oordopjes dat aan al uw behoeften voldoet. Pak bijvoorbeeld de ISOtunes PRO Aware, met AWARE TechnologyTM, is een van de toppers. Het biedt gehoorbescherming zonder in te leveren op situatiebewustzijn. Met maximaal 10 uur batterijduur, geluidsdemping tot 36 dB, en Safemax technologie, levert het de beste bescherming en luisterervaring. Deze oordopjes zijn ook stof-, zweet- en waterbestendig, en kunnen op maat worden gemaakt. Kortom, de ISOtunes PRO Aware is de ideale keuze voor gehoorbescherming en muziekgenot.

"Voor andere communicatiemiddelen kunt u altijd contact met ons opnemen, en samen bekijken we de beste optie voor u."

Draadloze oordopjes - ISOTUNES XTRA 2.0

Draadloze oordopjes - ISOTUNES XTRA 2.0

Ontdek het assortiment van draadloze oordopjes dat aan al uw behoeften voldoet. Pak bijvoorbeeld de XTRA 2.0, de perfecte metgezel voor elke werkplek. Deze handige oordopjes bieden een verbeterde ervaring met indrukwekkende functies. Met een veilige nekband en handige magnetische oordopjes is de XTRA 2.0 perfect voor iedere arbeidsplek. Deze gebruiksvriendelijke oordopjes bieden nu een batterijduur tot 11 uur, een opnieuw ontworpen microfoon en verbeterde duurzaamheid.

Voor meer informatie of om uw eigen set te bestellen, neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we de beste optie voor uw behoeften bekijken.

Draadloze oordopjes - ISOTUNES ULTRACOMM AWARE

Draadloze oordopjes - ISOTUNES ULTRACOMM AWARE

Ontdek de ISOtunes UltraComm Aware EN352, de volgende generatie Bluetooth® gehoorbescherming ontworpen voor veelzijdigheid. Met AWARE-technologie voor tijdelijke versterking van geluid en een speciale boom microfoon die windruis onderdrukt. Deze oordopjes bieden tot 8 uur batterijduur, met een extra 44 uur in de laadbox. Ze zijn stof-, zweet- en waterbestendig, werken met spraakassistenten en bieden 32dB geluidsdemping. Bovendien kunnen ze worden aangepast met ISOtunes maatoorstukjes.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw set te bestellen.

Portofoon

Portofoon

Naast onze standaard gehoorbescherming bieden we oplossingen die compatibel zijn met portofoons. Dit stelt werknemers in staat om in lawaaierige omgevingen effectief te communiceren met collega's zonder hun gehoorbescherming te verwijderen. Ideaal voor sectoren waar heldere communicatie cruciaal is voor veiligheid en productiviteit op de werkvloer.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.