Communiceren

Je kunt je gehoorbescherming op maat ook laten uitbreiden met mogelijkheden voor interactie. Doordat de otoplastiek het omgevingslawaai wegneemt, wordt spraak helderder. Voor het communiceren via een bluetooth-verbinding, portofoon of kabelverbinding, maken wij een oplossing op maat. Ook kun je muziek van een telefoon prima beluisteren terwijl je jouw oren blijft beschermen tegen schadelijk lawaai van buitenaf. Daarnaast is handsfree telefoneren nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Wil je ook veilig kunnen werken en toch blijven communiceren?

Maak een afspraakOntdek de voordelen

Draadloze oordoppen

Draadloze oordoppen

Wij hebben verschillende draadloze oordopjes in ons assortiment. Jij vraagt, wij leveren. De meest gevraagde bluetooth oordopjes is de JBL T110BT. Deze gaan tot 6 uur lang op één enkele acculading, die binnen twee uur weer vol is. Deze worden aan de otoplastiek bevestigd zodat je gehoorgang volledig afgesloten is, maar je kunt wel genieten van jouw favoriete muziek. Dankzij de 3-knops afstandsbediening met microfoon is draadloos bellen ook geen probleem meer.

Geïntegreerde bluetooth in otoplastiek

Hearing Pro Group maakt ook oordoppen met geïntegreerde Bluetoothaansluiting. Zo kan je heerlijk rustig werken zonder gehoorschade op te lopen, maar wel blijven communiceren met je collega's. In deze video zie je hoe het Bluetooth apparaatje vastzit in de oordop.

Opbergetui

Opbergetui

Wij leveren otoplastieken standaard met een clip, karabijnhaak, koord, cerumenpen (schoonmaakpennetje) en etui. Zo bescherm jij je oordoppen tegen vuil en kun je de otoplastieken veilig aan je tas of broek bevestigen. Wanneer de oordoppen vuil zijn, verwijder je dit eenvoudig met het cerumenpennetje.